top of page
4.jpg

Veganza

Barra Shopping, Rio de Janeiro

veganza
An invitation to a gastronomic experience that exalts flavors and combinations from the vegan universe. 

Client

veganza

Our project for the brand was applied in one of the busiest shopping malls in Rio and has a program that combines infrastructure for a restaurant and an emporium. 

The challenge was to adapt all the kitchen, office, stock and coffee area needs in an effective, functional way and with the lowest possible occupancy, in order to enhance the consumers' living space. 

The project reinforces an invitation to a gastronomic experience that exalts flavors and combinations from the vegan universe. 

In a relaxed and consistent way, Veganza raises the flag in defense of animals and proposes reflections on habits and behaviors. 

The layout and architectural context create a motivating and favorable scenario for this dialogue to flow in a pleasant way.

Date

2017

Authorship

Tati Gonçalves

bottom of page