top of page
_76A3580-1_Redley_Barrashopping.jpg

Redley

BarraShopping- Rio de Janeiro

redley-b
Redley, who has always been down to earth and sunny, now puts a foot on the asphalt and adds movement and fun to her identity.

Client

Redley

Redley went through a rebranding process and we had the pleasure of translating the new positioning into the physical space of the stores.

The space, which adds up to 94m², has its storage area on the ground floor, leaving about 70m² for the sales hall. 

Redley, who has always been down to earth and sunny, now puts a foot on the asphalt and adds movement and fun to her identity. It invites you to celebrate life at all times, to find lightness and fun even in small gestures and encounters. It is democratic and wants to build together, inspire and co-create. Nourished by this essence, we translated an open space, without doors, and guided the creation of moving elements and furniture. Benches, display blocks, totems and other furniture in the middle of the store are flexible and can be easily moved. The materials were inspired by the urban atmosphere. We have metal in its natural finish, concrete, metallic screens, we have granilite specially developed for the Brand and, of course, reforestation pine so present in Redley's visual trajectory.

 

Some walls gain an artisanal texture in white off white and others cement texture and lick-lick with art.

We created structures fixed to the ceiling to allow hanging posters, pictures e products on hooks of different heights. In addition to the plates that  form a backdrop to present products in composition with tubular lamps. 

The Redley tennis panel and the Kenner panel are strategically positioned in the layout and each have their own area for experimentation. We created a customized system using flat steel bars with a natural finish and pine wood shelves. Exposure positions are horizontally and vertically adjustable. Below this deconstructed orthogonal mesh, we have blocks that combine concrete, wood and perforated sheet metal. Products are illuminated to highlight and signatures are applied to identify each line.

The result is a dynamic space, with generous experimentation areas and an exhibition that invites interaction. We have hanging TVs that show special content that is constantly updated. We reframe elements in unique compositions and build an accessible and original space.

Date

2019

Authorship

Tati Gonçalves

Redley Barrashopping
Redley Barrashopping
Redley Barrashopping
Redley Barrashopping
Redley Barrashopping
_76A3822-1_Redley_Barrashopping
Redley Barrashopping
Redley Barrashopping
Redley Barrashopping
Redley Barrashopping
Redley Barrashopping
Redley Barrashopping
Redley Barrashopping
Redley Barrashopping
Redley Barrashopping
bottom of page