top of page
5alteraa.jpg

Farm

São Cristóvão, Rio de Janeiro

farm
An architecture integrated into the local landscaping in a harmonious and discreet way.  

Client

FARM - NATURE ROOM

In partnership with the architect Joana Hardy, we created a space for meetings inside the Farm factory. The narrow terrain did not have the necessary volume to accommodate the project's program; So we decided to use a container and let part of his body swing. The idea was to create an architecture that could be harmoniously and discreetly integrated into the local landscaping. Intervention on the ground was minimal, and the container was easily lifted into the desired position. We opted for glass closures and created a balcony in the main outline of the container.

The program includes a meeting room, a bathroom and a small pantry.

Date

2012

Authorship

Tati Gonçalves

Joana Hardy

bottom of page