top of page
_mg_31241alterada.jpg

Almirante Guillobel

Lagoa, Rio de Janeiro

Our desire was to create a space that valued the experience of being together with family and friends.

Client

ALMIRANTE GUILLOBEL APARTMENT

The project covers 340 m² of area. Our desire was to create a space that valued the experience of being together with family and friends. The layout of the apartment was already efficient, almost no walls had to be removed, we just added an extension to the suite, separated an exclusive room for gymnastics and doubled the size of the children's room. 

The result configures welcoming and unpretentious environments that are settings for the day to day life of a very special family. A space that reflects real relationships and involves them with naturalness and lightness. One of the environments we loved creating was little J's room, where all the furniture was designed to integrate into the game.

Date

2013

Authorship

Tati Gonçalves

bottom of page