top of page
4alterada69.jpg

De
A a Z

Barra da Tijuca,

Rio de Janeiro

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
de-a-z
The layout reflects a very fluid and easy-to-understand organization.

Client

De A a Z

The space of about 700 m² comprises, on the ground floor, eleven classrooms, service rooms, reception, support rooms, bathrooms, circulation area and living area. On the upper floor, there is approximately another 230 m², comprising a library and various staff rooms. 

To organize flows, each sector on the upper floor has its own separate access and, on the ground floor, we created wide corridors that function as the main distribution vectors. The result of the layout reflects a very fluid organization that is easy to understand. 

The rooms receive autoclaved pine strip panels at half height, which facilitates maintenance and brings warmth to the space. The project took place in two phases, the first in 2012 and the final in 2016. Today D e A a Z is a reference in education, and we have the privilege of being part of this story since 2011, when we created the first project for the Brand .

Date

2012

Authorship

Tati Gonçalves

bottom of page